Αρχική Σελίδα

TOP-FIRE CARBON TECHNOLOGY CO., LIMITED

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Τοπ-ΠΥΡΚΑΓΙΑ η Co. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΘΡΑΚΑ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΊΖΕΤΑΙ είναι όχι μόνο ένα άλλο εργοστάσιο μερών ινών άνθρακα, αλλά παιχνίδι ενός ηγετικού ρόλου και με τη στερεά φήμη στον τομέα της ανάπτυξης τεχνολογίας ινών άνθρακα του cOem στην Κίνα.

 

Η τοπ-πυρκαγιά καταλαβαίνει ότι ακόμη και οι δημιουργικότερες έννοιες, η λεπτότερη προηγμένη τεχνολογία ή οι πιό πρόσφατες Επιστήμες των Υλικών σημαίνουν λίγα χωρίς στενή ένωση με τη δοκιμή εξεχουσών θέσεων. Γίαυτό η τοπ-πυρκαγιά είναι υπερήφανη του εκσυγχρονισμένου, καλά εξοπλισμένου και επανδρωμένου εξεταστικού κέντρου προϊόντων μας που είναι εξαιρετικά μεταξύ των κατασκευαστών μερών ποδηλάτων ινών άνθρακα στην Κίνα.

 

Ο πιό προηγμένοι εξοπλισμός και οι εγκαταστάσεις χρησιμοποιούνται για να εξετάσουν το όριο των προϊόντων κάθε τοπ-πυρκαγιάς. Ο συγκεκριμένος εξοπλισμός πρόκειται να εξετάσει την απόδοση κούρασης και αντίκτυπου των πλαισίων ινών άνθρακα, των δικράνων, των πλαισίων, handlebars, των μίσχων και των θέσεων καθισμάτων. Δοκιμές τοπ-πυρκαγιάς σε όλο το αναγνωρισμένο διεθνές πρότυπο (το EN, JIS, ISO, ΜΒ… κ.λπ.) και τα εσωτερικά πρότυπα εργοστασίων του που είναι κρισιμότερες από τους διεθνείς κανονισμούς. Η πεπερασμένη ανάλυση στοιχείων, η δοκιμή πίεσης και η εφαρμοσμένη μηχανική, όλες αυτές οι εργασίες επενδύονται για να αναπτύξουν τα πρωτότυπα, παρά το χρόνο δαπάνης και κατασκευής.

 

Κάθε σχεδιαστές και τα εμπορικά σήματα άξιζαν το εργοστάσιό τους. Η τοπ-πυρκαγιά συνδέει την ιδέα, τον εγκέφαλο και τον κατασκευαστή από καλά τη γνώση και την πεπειραμένη υπηρεσία πρόσβασης. Στην τοπ-πυρκαγιά θα πάρετε τις καλύτερες υπηρεσίες κατασκευής ποιοτικού cOem που κάνουν την επιχείρησή σας γόνιμα.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

2008--ΤΟΠ-ΠΥΡΚΑΓΙΑ Η CO. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΘΡΑΚΑ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΊΣΤΗΚΕ ΚΑΘΙΕΡΏΘΗΚΕ

 

2008--η γραμμή παραγωγής 12 εισήχθη

 

2009--Άρχισε να εξάγει

 

2011--Άρχισε να παρευρίσκεται στην έκθεση oversea, όπως Interbike, Eurobike, η εβδομάδα ποδηλάτων Taichung παρουσιάζει, ο διεθνής κύκλος της Ταϊπέι παρουσιάζει, διεθνείς ποδήλατο της Κίνας & μηχανή δίκαιο κ.λπ.

 

2012--Για να είναι χρυσό μέλος του προμηθευτή Alibaba στην Κίνα

 

2015--Πληρώστε τη σημασία στην επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου


2017--Το κινημένο έως νέο εργοστάσιο, διευρύνει την παραγωγή μας, ικανότητα

TOP-FIRE CARBON TECHNOLOGY CO., LIMITED TOP-FIRE CARBON TECHNOLOGY CO., LIMITED TOP-FIRE CARBON TECHNOLOGY CO., LIMITED TOP-FIRE CARBON TECHNOLOGY CO., LIMITED TOP-FIRE CARBON TECHNOLOGY CO., LIMITED TOP-FIRE CARBON TECHNOLOGY CO., LIMITED TOP-FIRE CARBON TECHNOLOGY CO., LIMITED
1 2 3 4 5 6 7
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Νοτιοανατολική Ασία

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εταιρεία Εμπορίας

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120

Ετήσιες πωλήσεις : 3000000-4000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2008

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Οδικά πλαίσια άνθρακα για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Οδικά πλαίσια άνθρακα για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Οδικά πλαίσια άνθρακα για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Οδικά πλαίσια άνθρακα για τις πωλήσεις